04:57

Hej mina underbara! De va ett tag sen. Long time, no seen. Sorry!
Hope it's ok. Jag är ju fortfarande uppdaterad på eskalk.blogg.se, men dock är ju alltid detta mitt hem. Hem kära hem! Denna blogg jag la ut min första videoblogg[dock den hemskaste i världshistorien, men..], denna blogg jag fick högst statestik av alla dessa bloggar jag haft[vilket var runt 200 läsare på 1 dag. Inte illa, inte illa ;) ], den här bloggen som jag fick för mig att börja blogga igen efter flera års uppehåll! Wihooo.
Jag ska sova nu. Men ni får ha de så skitbra. Jag saknar den här bloggen. Jag var totalt oseriös när jag startade bloggen, därav namnet, jag tänkte göra en blogg då jag "drev" om mig själv och mina dagar.. men se hur de slutade. Nånstanns där mittemellan. Elin Biritta Skalk. En riktigt stor fet tönt.
Eller som ungdommarna år 2011 säger "TOENT". Haha :) I like it this way.. We all of us have funny days.
Ska sova nu i min cosy bed. Och drömma mardrömmar om ormar, för de är de jag gör.. Sen vaknar jag kallsvettig av att jag drömt att jag mist någon jag älskar. Tack för tiden. Ni gav mig vingar.
That's who i use to be för 4-5 år sen. This is who i am now
en liten kaxig 14 åring, som fortfarande ser upp till sina syskon[vilket hon troligtvis kommer göra hela livet eftersom dom är dom bästa], en som söker efter lyckan när hon redan har den men aldrig är tillräckligt tillfredsställd, och det är också en tjej som fortfarande går i grundskolan och drömmer om att en dag bli proffsadvokat i London.
Finns inga ord i världen som skulle kunna beskriva vem jag var -då och respektive -nu, för sån är jag, oförutsägbar och klumpig.
En sak är säker som bilderna har gemensamt. Samma hårfärg. röd

RSS 2.0